Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Συμμετοχή του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας στην 1η Ημέρα Γευσιγνωσίας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Ηγουμενίτσα, 02-05-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας συμμετείχε στην 1η Ημέρα Γευσιγνωσίας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών του νομού, στον Τερματικό Σταθμό Τ1 του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ στο νέο Λιμάνι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31 Μαΐου 2022.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν σπουδαστές και απόφοιτοι των ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)», «Τέχνη Φωτογραφίας» και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας». Οι σπουδαστές της μονάδας μας, ανάλογα της ειδικότητας τους, συμμετείχαν σε διάφορα πεδία της εκδήλωσης και επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, προθυμία και επαγγελματισμό.

Συγκεκριμένα οι Σεφ του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με την συνδρομή σπουδαστών και αποφοίτων του τμήματος Μαγειρικής προετοίμασαν εκλεκτά εδέσματα τα οποία προσέφεραν στους καλεσμένους οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων» ενώ οι σπουδαστές του τμήματος «Τέχνη Φωτογραφίας», με την συνδρομή του εκπαιδευτή τους, αποθανάτισαν όλες τις στιγμές της εκδήλωσης. Η εμπλοκή των παραπάνω ειδικοτήτων στην εκδήλωση μόνο θετικά σχόλια και εντυπώσεις άφησε αφού δόθηκε η ευκαιρία στους σπουδαστές της μονάδας μας να αναδείξουν το ταλέντο τους και την δημιουργικότητα τους.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ Ηγουμενίτσας θέλει να ευχαριστήσει το επιμελητήριο Θεσπρωτίας καθώς επίσης και τον σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών του νομού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους σπουδαστές της μονάδας μας και να τους διαβεβαιώσει ότι η μονάδα μας θα είναι αρωγός σε ανάλογες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Τέλος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εκπαιδευτές, τους σπουδαστές και τους αποφοίτους των παραπάνω ειδικοτήτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ

Δημήτριος Μπέλλος